Πάνω από 15 χρόνια χιλιάδες ενήλικες έμαθαν ξένες γλώσσες στην Ευρωδιάσταση Αιγάλεω.
Νέα τμήματα Μαϊου -50% ΕΚΠΤΩΣΗ + ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ + 2Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΩΣ 24/5. Πρόλαβε θέση 2105901888

ΑΙΓΑΛΕΩ (2′ από το μετρό)

Γραπτή Εγγύηση Σπουδών

50% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ + ΔΩΡΟ ΒΙΒΛΙΑ + 2Η ΓΛΩΣΣΑ ΔΩΡΕΑΝ

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:
210 5901-888, 210 5901-122

Στείλτε μας μήνυμα:
Φόρμα Επικοινωνίας

Στην ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ, ο δρόμος προς την απόκτηση όλων των επίσημων Διπλωμάτων / Πιστοποιήσεων της κάθε γλώσσας είναι ο πιο σύντομος που υπάρχει!

Αυτό το γνωρίζουν και το παραδέχονται όλοι, εδώ και χρόνια. Όμως ο δρόμος της επιτυχίας στην ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ δεν είναι μόνο σύντομος. Είναι και ασφαλής!

Η ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ παρέχει στους σπουδαστές της Γραπτή Εγγύηση Σπουδών, αναλαμβάνει δηλαδή σε περίπτωση αποτυχίας την εκ νέου προετοιμασία τους για την αμέσως επόμενη εξεταστική με καταβολή μόνο δικαιώματος επανεγγραφής. Οι προϋποθέσεις για να είναι δικαιούχος εγγύησης ένας σπουδαστής (αναλυτικά παρακάτω) είναι αντικειμενικές και καθαρά ποσοτικές, χωρίς να υπεισέρχεται οποιοδήποτε υποκειμενικό κριτήριο (επιδόσεις, βαθμολογία).

 

Προϋποθέσεις ισχύος της Γραπτής Εγγύησης Σπουδών

  • Ο σπουδαστής θα πρέπει να έχει φοιτήσει στην Ευρωδιάσταση Αιγάλεω από το αρχικό επίπεδο της κάθε γλώσσας. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να παρακολουθήσει το πρόγραμμα που θα του υποδείξει η σχολή κατόπιν αξιολόγησης των ήδη υπαρχουσών γνώσεών του κατά την έναρξη της συνεργασίας, βάσει διάρκειας, χρόνου και τρόπου προηγούμενης εκμάθησης
  • Η παρακολούθηση του σπουδαστή θα πρέπει να είναι ανελλιπής.
  • Η συμμετοχή του σπουδαστή στα τεστ προόδου και τις προσομοιώσεις εξετάσεων θα πρέπει επίσης να είναι ανελλιπής.
  • Οι εκθέσεις που ανατίθενται για το σπίτι θα πρέπει να γράφονται στο σύνολό τους και να παραδίδονται εντός των καθορισμένων προθεσμιών.
  • Ο σπουδαστής οφείλει να λάβει μέρος σε όλες τις – ομότιμες – εξετάσεις που θα του υποδείξει η σχολή (πάντοτε με αποκλειστικό γνώμονα τη μεγιστοποίηση των πιθανοτήτων επιτυχίας του).
  • Η εγγύηση ισχύει για την επόμενη εξεταστική περίοδο αυτής κατά την οποία σημειώθηκε η αποτυχία, κατά την κρίση των υπεύθυνων σπουδών της κάθε γλώσσας και της διεύθυνσης της σχολής. Εφόσον ο σπουδαστής επιθυμεί να λάβει μέρος σε εξεταστική διαφορετική από αυτή που θα καθορίσει η σχολή μετά την επεξεργασία των αποτελεσμάτων του, η εγγύηση παύει να ισχύει.
  • Ο σπουδαστής μπορεί να κάνει χρήση της εγγύησης ΜΟΝΟ στο Κέντρο Ευρωδιάσταση όπου πραγματοποίησε την αρχική προετοιμασία του (και όχι σε οποιοδήποτε άλλο Κέντρο Ευρωδιάσταση).

 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ vs ΕΓΓΥΗΣΗ «ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ»

Καμία σχολή δεν μπορεί να σας δώσει εγγύηση «απόκτησης πτυχίου». Οι εξετάσεις γλωσσομάθειας, τουλάχιστον αυτές που διοργανώνουν έγκυροι και αναγνωρισμένοι φορείς διεθνούς εμβέλειας, είναι πλήρως αδιάβλητες.

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχουν υπάρξει κρούσματα χορήγησης πλαστών πτυχίων σε ανυποψίαστους σπουδαστές από διάφορους “επιτήδειους”. Οι σπουδαστές αυτοί, ενώ είχαν αποτύχει στις εξετάσεις, πήραν στα χέρια τους “πτυχίο” (φυσικά πλαστό), μόνο και μόνο για να βιώσουν μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη την 1η φορά που χρειάστηκε να επικυρώσουν το “πτυχίο” τους και πληροφορήθηκαν ότι ήταν πλαστό!

Θα πρέπει επομένως να είναι κανείς ιδιαίτερα προσεκτικός όταν ακούει τέτοιες “υποσχέσεις”, προκειμένου να μην πέσει θύμα απάτης, ή ακόμα χειρότερα, προκειμένου να μη θεωρηθεί συμμέτοχος σε αυτή!

Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι από το Υπουργείο Παιδείας απαγορεύεται η διεξαγωγή επίσημων εξετάσεων γλωσσομάθειας εντός των Κέντρων Ξένων Γλωσσών.